Bedrukte golfballen

Nassau Golf kan uw golfballen gratis voorzien van bedrukking in maximaal 4 kleuren.
Bij bijna alle merken wordt uw logo tussen de merknamen gedrukt. Een voordeel van Nassau logoballen is dat er slechts eenmaal het merk Nassau op de bal staat, hierdoor is er meer ruimte voor uw bedrukking.

Bedrukking in Korea
Vanaf 480 stuks (Nassau IF Pro Cyber, Pro Cyber en Tri Cyber) kan Nassau Golf uw golfballen gratis voorzien van bedrukking in maximaal 4 kleuren. Er wordt slechts éénmalig € 30,- instelkosten in rekening gebracht.

Het unieke voordeel van Nassau golfballen is de bedrukking onder de laklaag. Elke golfbal is voorzien van een laklaag. Normaal wordt een logo op de laklaag gedrukt d.m.v. ‘tampondruk’ . Golfballen van Nassau Golf worden al in de fabriek bedrukt vóórdat de bal van de laklaag wordt voorzien. Dit geeft het voordeel dat de bedrukking veel slijtvaster is dan bij golfballen waarbij de bedrukking achteraf wordt aangebracht. De levertijd voor in Zuid-Korea bedrukte golfballen is circa 8 weken na goedkeuring van de drukproef (bij invliegen is de levertijd 4 weken).

Bedrukking in Nederland
Voor snelle leveringen en kleinere aantallen heeft Nassau Golf de mogelijkheid om de golfballen in Nederland te bedrukken.

voorbeeld :

Vraag direct offerte aan

Onze contactgegevens

Nassau Golf B.V.
Tel +31 (0)55 - 5 222 222

Vlijtseweg 82
7317 AJ Apeldoorn
THE NETHERLANDS
info@nassaugolf.nl
naar contact pagina »
Choose your country/language: Nederland France Deutschland United Kingdom België/Belgique España Česko Danmark Sverige Magyar Köztársaság Australia New Zealand Schweiz/Suisse South Africa
Schweiz/Suisse:
Deutsch
Français